1/2"~1-1/2" L Formas Ieskrūvējamie Āķi Vara Pārklājumu taisnā Leņķī Āķis pašvītņgriezes Skrūves Āķis Rāmis Pakaramie 20/30pcs

5 ★
(1)

€1.95   €1.80

Noliktavā
Tagi:

movi skrūvi, čikāgas skrūves 5, stiprinājuma skrūve micro, nvme plastmasas skrūvi, wii skrūves, ledus kubiņu, kempings, skrūve makita, pieskaroties skrūvi, 832 vara skrūves, sveķu āķis mao sienas

Par produktu:

Zila Pelēka Sarkanbrūnu
L M S
Sku: w6382

Produkta Apraksts

Iezīme

Viegli UZSTĀDĪT :Pateicoties konusveida pašvītņgriezes skrūves gals dizains, šie kvadrātveida pleca āķi ir ātri un viegli skrūves uz visa veida koka materiāla.Nav nepieciešami instrumenti, vienkārši nospiediet galu skrūves uz koka, un pēc tam izdarīt spiedienu ar roku, vienlaikus pagriežot āķis pulksteņrādītāja kustības virzienā, lai sāktu ieskrūvēt āķi uz koka.

PROFESIONĀLU IZSKATU :Kā daļu no ražošanas procesa, katru no šiem prēmijas laukumā āķi ir misiņa pārklājumu, lai sniegtu skaistu izskatu, padarot tos ideāli piemērots lietošanai tradicionālo meklē mājas un telpas.

POPULĀRS IZMĒRS : Viens no visbiežāk izmantoto izmēru metāla ieskrūvējamo āķi, garums padara to par ideālu izvēli vispārējai lietošanai visiem ap māju, bez pārāk mazs vai pārāk liels, lai lielākā daļa cilvēku?s prasības.

VAIRĀKIEM mērķiem :Visbiežāk izmanto, lai pakārt ikdienas priekšmetus, piemēram, sunim pavadas, kakla siksnas, mājas atslēgas, krūzes, krūzītes, cepures, vieglas jakas, otas, virtuve pannas, trauki, un daudzi citi līdzīga veida sadzīves priekšmetus, šo kvalitātes laukumā āķi padarīt lielisks papildinājums jebkurā jomā, vajadzīga ātra datu glabāšanas risinājumu.

PIEMĒROTS VIETA :Metāla āķi, apģērba āķi ir piemēroti lietošanai mājās, veikala un biroja,un ir īpaši paredzēti vieglajiem programmas.

LABS PALĪGS, LAI JŪS :Šie āķi karājas var palīdzēt jums organizēt jūsu guļamistabā vai virtuvē, karājas daži mazi sīkumi, piemēram, jūsu kaklarotas, rokassprādzes, gredzenus, atslēgu u.c, un jūs varat pakārt kafijas krūzes saskaņā skapji.

Specifikācija

Vienība: L formas āķis

Zīmols: Yu Ir

Modelis: DT-DDZJG

Materiāls: Oglekļa tērauds ar vara

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. Vairumtirgotāji un mazumtirgotāji ir apsveicami.

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas aizņem tikai īsu laiku, lai ierastos.Ja jums ir mazumtirgotājs, un vēlaties padarīt savu uzņēmumu, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

2. Ko man darīt, ja man nav saņemt pasūtīto preci?

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs izsekot savu posteni.Ja jūs nevarat saņemt to, mēs par pilnu kompensāciju vai nosūtīt to jums.Mēs esam godīgi pārdevējs, tāpēc nav jāuztraucas.

3. Ja produkti ir problēmas, kā tas jādara?

Lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs jums varam palīdzēt to atrisināt.

4. Mēs pieņemam skrūvju komplekti pielāgotus, šie pielāgotu aizdari komplekti ar lētāku cenu, jums reālu vērtību par savu naudu, un ļauj jums pārdot vietējā ar izdevīgu cenu.

Papildu Informācija

DIY Piederumi: Kokapstrāde

Modeļa Numurs: DT-DDZJG

Virsmas Apstrāde: Vara

izmēri: M3*14

Sertifikācija: Nav

Diska Stils: Nav

Materiāls: Oglekļa Tērauda

Iepakojums: Saskaņā 50gab

Skrūves Tipa: Pašvītņgriezes Skrūves

Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Galvas Stils: Nav

(1) Klientu Atsauksmes

  1. Fatosnursin 2021-12-29

    ātru un uzticamu

Pievienot atsauksmi

Saistītie produkti