Plastmasas Celtniecības Bloki, Bērniem, Pamata Plāksne Ķieģeļu Mūrēšana Rotaļlietas, Bāzes Ķieģeļu Veidot Valdes Saderīgs Ar Zīmoliem Ķieģeļu Plāksnes

5.00 ★
(1)

€1.10   €0.78

Noliktavā
Tagi:

liels bloki, ķieģeļi, tomy skatīties star wars, lego duplo rāmis, jk grupu, vīriešiem, celtniecības bloki, mikro plastmasas blokiem, technika ķieģeļu, km batman bloki, rotaļlietas ina, silīcija rotaļlietas

Par produktu:

Zila Pelēka Sarkanbrūnu
L M S
Sku: w3352

Produkta Apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1、Unikāls Dizains: aizraujošs dizains nodrošina platformu, lai veicinātu radošo uz baseplates ēku pamatu un noteikt savu samontēti ķieģeļiem.

2、Augstas Kvalitātes: Izgatavots no droša un izturīga plastmasas, spēcīgāka, nekā citi klasiskās mātesplatēm, mūsu ķieģeļu formas ēka bāzes ir ilgāks kalpošanas laiks.

3、Viegli Izmantot: Tas pamatplatē ir ideāls būvniecība uzglabāšanas galdi, viegli izgriezt un ielīmēt, un ir lieliska dāvana bērniem celtniekiem.

4、Ļoti Drošas: 100% ABS plastmasas rotaļlietu ēka, ķieģeļu bāzes.Drošības ietver Eiropas un Asv rotaļlietu drošības standartiem un GB standartiem.

5、Praktisks Instruments: Izmantojot šo bāzes plates, jūsu ķieģeļu darbi tiks apvienoti, viegli transportēt, un to var arī izmantot, lai izveidotu komandu, vai rīkot ballīti.

Apraksts:

1. Izturīga celtniecības bāzi, var izmantot jūsu bērnu, jūs varat spēlēt ar savu bērnu un īstenot savu bērnu radošumu, tajā pašā laikā.

2. Ēku bāzes var palīdzēt jums izveidot inovatīvāku un augstākās izskatu.Tas ir viegli būvēt debesskrāpjus, torņi, mājas, vai kādu citu izceltu struktūras.Visa ēka tiks rādīts mūsu ķieģeļu veidot valdes, kuru var attīstīt bērnu rokās-un domāšanas prasmes.

3. Saderīga ar visām lielākajām zīmoliem.

Mūsu celtniecības bāze ir saderīga ar visu lielāko zīmoliem tirgū.Jūs varat līmi uz pamatnes ar caurumiem uz galda, lai tas atbilstu tabulu perfekti un sniegt plašāku platformu, lai kaudze visus vienumus, kas jums vēlas.Arī šī ir labākā dāvana bērniem.

4. Augsta kvalitāte.

Klasiskās plātne ir lēti, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, nav viegli saliekt, un izturīga konstrukcija palīdz jūsu bērnam kaudze ātrāk.

Specifikācija:

Nosaukums: Baseplates Ēka Bāzes

Izmērs: par 32*16*0.32 cm/12.6*6.3*0.13 jo

Iepakojuma Saraksts:

Baseplates Ēka Bāzes*1

Piezīmes:

Sakarā ar manuālo mērījumu, būs pielaide produkta lielums, kas ir atkarīgs faktiskā izstrādājuma.

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, esiet informēti par to.

Papildu Informācija

Ieteikt Vecums: 7-12y, 12+y

Svītrkods: No

Brīdinājums: no

Zīmola Nosaukums: MezoJaoie

Sertifikācija: 3C

Modeļa Numurs: plastmasas celtniecības bloki

Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Dzimums: Unisex

Veids: citi

Materiāls: Plastmasas

Bloka Izmērs: Mikrouzņēmumu veidošanas bloku、Lielo bloku(>1cm)

(0) Klientu Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Saistītie produkti