Ir 2021. Ziemassvētku Rotājumi Ziemassvētku Vainags Rotangpalmas Vainags Sniegavīrs Elk Vīnogulāju Gredzenu, Kulonu Ziemassvētku Rotājumi Mājas Logu, Durvju

0 ★
(0)

€8.51   €4.25

Noliktavā
Tagi:

milzu pupu maiss, meiteņu ziemas mēteļi, sieviešu vasaras svārki ceļgaliem

Par produktu:

Zila Pelēka Sarkanbrūnu
L M S
Sku: w218248

Produkta Apraksts

Aizzīmju punktiem:

1. Izmantot reālistisku zaļo un dažādi dekoratīvi dizaini, tostarp mākslīgā priežu čiekuri, sarkano ogu, loki un dzirkstošo Ziemassvētku rotājumi visā sezonā, it īpaši Ziemassvētku rotājumi.

2. Tie ir ļoti piemērots Ziemassvētku rotājumiem, radot siltu svētku atmosfēru, lai jūs.To var pakārt uz durvīm, lai uzņemtu viesus, vai karājās uz dīvāna, kamīns, sienas vai loga, lai izdaiļot savu māju.

3. Izturīgs: mākslīgās Ziemassvētku vainags tiek izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas izturīgi, pārstrādājami un economical.By sasaistīšana aiz rupjš audekls, virves, vainags nebūs viegli sabrūk un paliek nemainīgas.

4. Viegli uzstādīt: Uz augšu produkts, virve var novietot priekšā durvis, sienas un zariem.Piekares konstrukcija ir ērtāk.

5. Plaša pieteikums: Šī veida apdares ir ļoti plašs pielietojuma spektrs, kuras var izmantot namos, viesnīcās, tirdzniecības centros, birojos un citās vietās, lai radītu siltu atmosfēru, lai jūs.Tie būs, piemēram, tas, kad jūs nodot to uz dīvāna, auto, guļamistaba, dzīvojamā istaba, galda vai kā Ziemassvētku dāvanu bērniem.

Apraksts:

Diametrs: 30 cm

Krāsu, kā parādīts attēlā

Paketē iekļauts:Ziemassvētku vainags*1

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Papildu Informācija

Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

(0) Klientu Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Saistītie produkti