45mm Slip-on Motociklu Izplūdes gāzu Vidējo posmu Cauruļu Aizbēgt ar DB Killer Katalizators Lāzera Siltuma Vāks Yamaha R6 YZF-R6 2006-2019

5 ★
(1)

€63.52   €57.16

Noliktavā
Tagi:

motocikls yamaha fj, spoles yamaha r6 2002, ekrāna aizsargs, zaļa, yamaha r6 samazināt, yamahy r6 izplūdes, ybr 125 muffler db killer, gudrs izplūdes, bagāžnieka yamaha r6, pegateinas motociklu izpūtēji, ultra šķiedras lāzera

Par produktu:

Zila Pelēka Sarkanbrūnu
L M S
Sku: w218027

Produkta Apraksts

1.Daudzums: 100% Jauns!

2.Materiāls: Oglekļa šķiedras/Nerūsējošā tērauda

3.Pakete ietver

1gb*Izplūdes caurules

1gb*Izplūdes caurules Vidū

2gab*Pavasarī

1gb*DB Killer

1gb*Skrūvju

1gb*Z pakaramais

1gb*Oglekļa šķiedras siltuma vāciņu

4. Uzstādīt:Slip-on Yamaha R6 2006-2019.

Par sūtījumu

1. Lielākā daļa kuģniecība pieejamo preču piegādē.Ja jūs nevarat atrast kuģniecības uzņēmums, kas jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Lielākā daļa pasūtījums tiks piegādāts 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Preces tiek nosūtītas pa aviopastu par 15-60 Darba dienu laikā, ar tiešu ir aptuveni 3-7 darba dienu laikā par piegādi uz citu valsti.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Par Maksājumu

1. mēs pieņemam, ka www.kukupesa.lv sniegt;

2. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA;

3.Ja jūs esat nopirkuši vairākus objektus, lūdzu, izmantojiet iepirkumu grozs un apskatiet vienreiz par visām, nevis maksāt par katru no tiem atsevišķi; 4.Lūdzu, norādiet jūsu īpašo pieprasījumu (krāsu, iepakojumā, utt.) PIEZĪMJU SADAĻĀ, kad apskatiet.

Par muitas nodokļiem

Dārgais draugs, šis produkts nav iekļauta muitas nodokļiem.Muitas pārbaude ir radom pārbaudes,lielākā daļa klientu nav nepieciešams maksāt nodokļus, ja jūsu pakete apstājās pie muitas lūdzu, sazinieties ar mums mēs nosūtīsim jums rēķinu, lai palīdzētu jums pabeigt likvidēšana.

Garantija

1. Ja postenis saņemta, ir nepareizi, lūdzu, fotografēt un sazinieties ar mums.Mēs nosūtīsim jums pareizo pēc tam, kad apstiprināja.

2. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, bet tas ir labā stāvoklī, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ, lai mums 30 dienu laikā.Mēs vai nu nosūtīsim jums jaunu vai dot savu naudu atpakaļ pēc tam, kad apstiprināja.

3.Ja prece nedarbojas pēc 30 dienām, lūdzu, uzņemiet fotoattēlus vai video, un sazinieties ar mums.Mēs nosūtīsim jums jaunu tiklīdz mēs saņemam nekvalitatīvu preci.

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Mēs pieņemam www.kukupesa.lv atgriešanās politiku.

2. Pircējs maksā atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

3.Mēs cenšamies 100% klientu apmierinātība

Atsauksmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,Paldies ļoti daudz!

Papildu Informācija

Materiāla Tips: Oglekļa Šķiedras/Nerūsējošā Tērauda

Objektu Platums: 12cm

Īpašas Pazīmes: Motorycle izplūdes

Postenis Svars: 2kg

Postenis Diametrs: 2inch

Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Ārējās Testēšana Sertifikācija: ISO9000

Postenis Augstums: 40cm

Modeļa Nosaukums: Slip-on Yamaha R6

Motobike Padarīt: Yamaha

Objekta Garumu: 23cm

(1) Klientu Atsauksmes

  1. Holdsquaw 2021-08-17

    Viss nāca saskaņā ar aprakstu. Paņēma titāna izplūdes, magnēts nav magnētiskas. Par šo naudu, produktu kvalitāti ir pie augstumā. Es ieteiktu ikvienam

Pievienot atsauksmi

Saistītie produkti