M6x10mm Titāna Skrūve, lai XT/XTR V Bremzes, Stiepļu Stiprināšanas Konisko Allen Vadītājs Ti Skrūves Ti Stiprinājumi

3 ★
(2)

€13.73   €12.36

Noliktavā
Tagi:

big head grims, skrūvju m5x20, zilā, titāna, vielmaifas trumu 8mm skrūves, 12 titāna skrūves, derailluer titāna skrūves, shimano krāsas skrūves, 6 titāna skrūves, super plakano alumīnija skrūve, teltis titāna, r titāna skrūve

Par produktu:

Zila Pelēka Sarkanbrūnu
L M S
Sku: w177103

Produkta Apraksts

Ievads Stāvoklis: Pavisam jaunu, neitrālā iepakojumā, Materiāls: 6AL4V Titāna Vadītājs: Konusveida galvas Izmērs: M6x10mm Krāsa: Tērauds Krāsa, Zelta Krāsa, Daudzkrāsains Pieteikumi: Rāmis, Rokturi, Bārs, Disku Bremzes, Ūdens pudeles turētājs ...

M6x10mm Kolonnas vadītājs

M6x10mm Konusveida galvas

1. Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde uz lielāko daļu produktu.Daži ir ar ekonomiku kuģniecības un daži ir ar express shipping.

2. Tikai izsekojama reģistrēts pasts mēs izmantot par pasūtījumu.Izsekošanas skaits tiks papildināts kārtībā vai kārtībā, ziņojums pēc tam, kad sūtījums veikts.Jūs varat redzēt sekošanas informāciju pēc tam, kad dažas dienas pēc izsekošanas numuru pēc.Sazinieties ar mūsu pārdošanas persona, lai saņemtu palīdzību, ja jums nav iespēja izsekot jūsu pakete.

3. www.kukupesa.lv Shippings ir galvenokārt ierosināja.Lielāko daļu iepakojumiem, var piegādāt 5-25 dienas, pat ekonomikas shippings.

4. Speciālās Preces, piemēram, magnēti un pulveri, lūdzu, mēģiniet izvēlēties Cainiao Īpašu Preču, kas ir vispiemērotākais veids.

1. Lūdzu atstājiet mums 5-zvaigžņu DSR vērtējumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.

2. Ja ir kādas problēmas ar loģistikas vai produktiem, lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu reakciju vai paaugstinātu strīdu.Mums ir pilnīga pēcpārdošanas servisa sistēmu jūsu rīcībā visu laiku.Sazinoties ar mums ir vienmēr ir labākais un ātrākais veids, kā atrisināt problēmu.

3. Tur vienmēr ir veids, kā atrisināt problēmu ar komunikāciju un savstarpēju sapratni.Jūs varat sazināties ar mums pa kādu no zemāk veidos:

A. Izmantojot www.kukupesa.lv Ziņojumu vai Rīkojumu Ziņas

B. Via Tirdzniecības Vadītājs

C. Pa e-pastu vai citi kontakti

Papildu Informācija

Pakalpojums: 15-Diena beznosacījumu atgriešanos uz kompensāciju

Modeļa Numurs: HMME TI

Galvas augstums: 5mm

materiāli: Gr.5 Titāna

Citi: Dropshipping Pieejams

Sertifikācija: UL

DIY Piederumi: Metālapstrāde

Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Galvas Diametrs: 10MM

Materiāls: Titāna Sakausējuma

garums: M6x10mm

(2) Klientu Atsauksmes

  1. Dream Guys06 2022-01-11

    あまりはっしょくがよくない

  2. Gamim239we 2022-01-11

    Less はっしょく is not good

Pievienot atsauksmi

Saistītie produkti