Automātiskā Centrēšanas Kokapstrādes Jigsaw 3-in-1 Self-adaptīvā Caurumošanas Positioner Doweling Jig Komplekts Puļķis Caurumu Urbšanas Ceļvedis

4.00 ★
(1)

€36.14   €26.74

Noliktavā
Tagi:

nagu urbt manucur, big jig zvejas, minnie mouse nagu urbi, centrēšanas apaļas plastmasas instrumentu, darbarīki, profesionālie darbnīcas, mēbeļu mīlestība, ķermeņa komplekta west, mac spīļierīču, ji jig galvu, 100mm hiwin lineārie guide

Par produktu:

Zila Pelēka Sarkanbrūnu
L M S
Sku: w134835

Produkta Apraksts

●Ātra un precīza: statīva ir vienmēr uzticams rādiusā, R28, un miris stūriem nekad netiks atrasts.Vienkārši novietojiet apdares iecirtums uz centru stieni no statīva ar pozīciju zīme pozicionēšanas pin uz kuģa, turiet armatūra un urbt caurumu.

●Augstas kvalitātes un izturīgi materiāli: augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma materiāliem, augstas cietības, augsta izturība, laba nodiluma izturība un izturība.

●Augstas precizitātes: Ar galdniecības perforators positioner sniedz uzlabota versija ar 8mm izvadiem, kas var perforators caurumi dažādu izmēru; urbt piedurknes caurumu attālums ir 32 mm, un tas var būt piestiprināts saskaņā biezums 43mm, un plānas klipu 13mm Uz koka klāja, darbība notiek ātri, vienkārši un ērti.

●Viegla darbība: Elastīgu un vienkāršu darbību, ietaupot laiku un pūles.Tā ir labākā izvēle, caurumošanas.

●Ērts un praktisks: Izmantot praktiski galdniecības perforators positioner, lai padarītu koka darbu vēl ērtāku.Mēbeles rūpnīcām un kokapstrādes entuziastus, tas ir liels stiprināšanas līdzeklis.

*Pakete Ietver:

1xPunch Positioner

*Specifikācijas:

●Krāsu :Sarkans ●Materiāls: Alumīnija Sakausējuma ●Izmērs:Apm. 108.5x69x45mm/4.27x2.72x1.77inch

*piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-2mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā. 2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Papildu Informācija

Veids: Kopā

Izmērs: as shown

Modeļa Numurs: -

Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Pieteikums: Kokapstrādes Instrumentu

Zīmola Nosaukums: TOOZO

DIY Piederumi: Kokapstrāde

(0) Klientu Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Saistītie produkti